Doe je goed aan kraakpanden? Zoek de trucjes uit om de perfecte kont te krijgen




Met de komst van september staan we aan de top van ons spel in de sportschool. Klinkt bekend, nietwaar? Aan het einde van de zomer willen we in vorm komen en die extra “kilo’s” verliezen die het zomergeluk ons geeft. Het is waar dat we soms een reeks oefeningen beginnen te doen zonder de voor- of nadelen te kennen die ons kunnen veroorzaken. Of zelfs wij weten niet of de oefening die we doen juist is.
Cómo-hacer-sentadillas
Hurkzitten zijn die fysieke oefening die we allemaal opnemen aan onze oefentafel om een perfecte kont te krijgen. Maar we houden er geen rekening mee dat een slecht gedaan kraakpand schadelijk kan zijn voor je gezondheid: je rug en je knieën kunnen er de gevolgen van ondervinden.




We moeten er rekening mee houden dat een slecht gedaan kraakpand, naast het feit dat het schadelijk is, je spieren niet met voldoende intensiteit zal activeren, dat wil zeggen dat het een oefening zonder resultaat zal zijn. Het zal de kans op letsel verhogen en uw gewrichten zullen extreme stress ondervinden.

Om dit te voorkomen, brengen wij u de trucs die u moet weten om kraakpanden goed te doen en effectief te oefenen. We hebben je een paar tips gegeven om een lekker kontje te krijgen en nu is het jouw beurt. Een goed gedaan kraakpand zal u veel voordelen opleveren, van het werken met de spiergroepen om uw rug gezond te houden tot het verbeteren van uw gewrichten en het verliezen van vet. Maar vergeet niet dat als je niet genoeg kennis hebt, je de oefeningen moet uitvoeren onder toezicht van een professional. Focus niet alleen op kraakpanden, doe een oefenbord waar je je armen en je hele lichaam versterkt voor een optimaal resultaat. Als tijdgebrek je grote dilemma is, maak je dan geen zorgen, want je zult thuis kunnen oefenen. Er zijn geen excuses meer om te beginnen. Dus ga ervoor. Je zult de resultaten zien!