Ali ste pravilno squats? Odkrijte trike, da bi dobili popolno rit




Prednosti squats

Ko čepe, zadnjica mišice, quadriceps, dvojčka, spodnji del hrbta, abs, in roke so delali. Njeno gibanje pomaga, da gorijo maščobe, krepitev kosti in sklepov, ustvarjanje mišic in pridobiti moč, vzdržljivost, ravnotežje in elastičnost. Squats so tudi dobro za srce, kot gor in dol v telesu povečuje črpanje krvi proti spodnjemu vlaku.

Kako narediti squats pravilno?

Začel

Chica calentando en la plataforma de madera en la orilla del río | Foto Premium

Začni z malo kardio. Če želite začeti s čepenjem uresničevanje, morate vedeti, da segrevanje je pomembno za začetek telesne vadbe, saj bo aktiviral vaše telo in se izognili poškodbam.

Za začetek s čepi, se bomo osredotočili na položaj. Postavite se v udoben položaj: nekateri ljudje lahko dajo svoje tone ven, vendar je tudi ok, da jih vzporedno. Če niste prepričani, kaj je najboljše za vas, postavite noge na širino ramen, ki jih naslov 15 stopinj zunaj. Naj celoten podplat stopala počiva na tleh, noge je treba uskladiti na višino kolka in spustite z upogibanjem kolena 90 stopinj. To bo povzročilo vaše sklepe, da ne trpijo in delo mišične skupine nog. Vsiti trebušni del, kot da bi te kdo udaril. Glej naprej, z glavo visoko.