Faci genuflexiunile corect? Descoperă trucurile pentru a obține fundul perfect




Odată cu sosirea lunii septembrie ne-am pus în partea de sus cu sala de sport. Sună cunoscut, nu-i așa? La revenirea verii ne propunem să ne formăm și să pierdem kilogramele în plus decât ne oferă fericirea verii. Este adevărat că, uneori, vom începe să efectueze o serie de exerciții fără a cunoaște beneficiile sau daunele care ne pot provoca. Sau nici măcar nu știm dacă exercițiul pe care-l facem este corect.
Cómo-hacer-sentadillas
Squats sunt că exercitarea fizică pe care noi toți încorpora în consiliul nostru de exercițiu pentru a obține un fund perfect. Dar noi nu luăm în considerare faptul că un ghemuit prost făcute poate fi în detrimentul sănătății dumneavoastră: spatele și genunchii ar putea suferi consecințe.




Trebuie avut în vedere faptul că un ghemuit prost efectuate, în plus față de a fi dăunătoare, nu va activa muschii la o intensitate adecvată, care este, acesta va fi un exercițiu fără rezultate. Aceasta va crește riscul de rănire și, în plus, articulațiile vor suferi tensiuni extreme.

Astfel încât acest lucru să nu se întâmple, vă aducem trucurile pe care trebuie să le știți pentru a face ghemuiturile în mod corespunzător și exercițiul este eficient. Am dezvăluit deja câteva sfaturi pentru a obține un fund tonifiat și acum este rândul tău. Un ghemuit bine efectuate vă va aduce numeroase beneficii, de la activitatea grupurilor musculare pentru a menține spatele sănătos la articulații îmbunătățite și pierderea de grăsime. Dar amintiți-vă că, dacă nu aveți suficiente cunoștințe, trebuie să efectuați exercițiile sub supravegherea unui profesionist. Nu te concentra doar pe ghemuituri, face un exercițiu de bord în care vă consolida brațele și întregul corp, astfel încât rezultatele sunt optime. În cazul în care lipsa de timp este dilema ta mare, nu vă faceți griji pentru că veți fi capabil să-și exercite la domiciliu. Nu mai există scuze pentru a trece la afaceri. Deci, du-te pentru ea. Veți vedea rezultatele!