Faci genuflexiunile corect? Descoperă trucurile pentru a obține fundul perfect




Beneficiile de squats

Când squats, muschii feselor, cvadriceps, gemeni, partea inferioară a spatelui, abs, și brațele sunt lucrate. Mișcarea sa ajută la arderea grăsimilor, întărește oasele și articulațiile, creează mușchi și câștigă putere, anduranță, echilibru și elasticitate. Squats sunt, de asemenea, bun pentru inima, ca în sus și în jos a corpului crește de pompare de sânge spre trenul de jos.

se face squats corect?

Începe cu un pic de cardio. Dacă doriți să începeți cu un exercițiu ghemuit, ar trebui să vă amintiți că încălzirea este important pentru începutul exercițiului fizic, deoarece va activa corpul tau si pentru a evita rănirea.

Pentru a începe cu ghemuit, ne vom concentra pe poziția. Pune-te într-o poziție confortabilă: unii oameni pot pune picioarele lor afară, dar este, de asemenea, ok pentru a le pune în paralel. Dacă nu sunteți sigur ce e mai bine pentru tine, locul picioarele la lățimea umerilor, rubrica-le 15 grade în afara. Păstrați întreaga talpă a piciorului de odihnă pe teren, picioarele ar trebui să fie aliniate la înălțimea șoldului și coboară prin îndoire genunchi 90 de grade. Acest lucru va provoca articulațiilor să nu sufere și de a lucra grupele musculare ale picioarelor. Forțați partea abdominală, ca și cineva te-ar lovi. Privește înainte, cu capul sus.