Gjør du knebøy riktig? Oppdag triksene for å få den perfekte ræva
Med ankomsten av september setter vi oss til toppen med treningsstudioet. Høres kjent ut, ikke sant? På sommerens retur foreslår vi å komme i form og miste de ekstra kiloene enn sommerens lykke gir oss. Det er sant at noen ganger begynner vi å utføre en rekke øvelser uten å vite fordelene eller skadene som kan forårsake oss. Eller vi vet ikke engang om øvelsen vi gjør er riktig.

Cómo-hacer-sentadillas
Knebøy er den fysiske øvelsen som vi alle innlemmer i vårt treningsbrett for å få en perfekt ass. Men vi tar ikke hensyn til at en dårlig laget knebøy kan være skadelig for helsen din: ryggen og knærne kan lide konsekvenser.
Det bør tas i tankene at en dårlig utført knebøy, i tillegg til å være skadelig, ikke vil aktivere musklene dine med tilstrekkelig intensitet, det vil si at det vil være en øvelse uten resultater. Det vil øke sjansen for skade, og i tillegg vil leddene dine lide ekstrem spenning.

Slik at dette ikke skjer, gir vi deg triksene du trenger å vite for å gjøre knebøy riktig og øvelsen er effektiv. Vi har allerede avduket noen av tipsene for å få en tonet ass, og nå er det din tur. En godt utført knebøy vil gi deg mange fordeler, fra arbeidet med muskelgrupper for å holde ryggen sunn til forbedrede ledd og fett tap. Men husk at hvis du ikke har nok kunnskap, må du utføre øvelsene under tilsyn av en profesjonell. Ikke bare fokuser på knebøy, lag et treningsbrett der du styrker armene og hele kroppen slik at resultatene er optimale. Hvis mangel på tid er ditt store dilemma, ikke bekymre deg fordi du vil være i stand til å trene hjemme. Det er ingen flere unnskyldninger for å komme ned til virksomheten. Så gå for det. Du vil se resultatene!