Gör du knäböj korrekt? Upptäck knepen för att få den perfekta röven
Med ankomsten av september vi sätter oss till toppen med gymmet. Låter bekant, eller hur? Vid återkomsten av sommaren föreslår vi att komma i form och förlora de extra kilo än lyckan i sommar ger oss. Det är sant att vi ibland börjar utföra en rad övningar utan att känna till fördelar eller skador som kan orsaka oss. Eller så vet vi inte ens om övningen vi gör är rätt.

Cómo-hacer-sentadillas
Knäböj är att fysisk träning som vi alla införliva i vår motion ombord för att få en perfekt röv. Men vi tar inte hänsyn till att en dåligt gjord knäböj kan vara skadligt för din hälsa: rygg och knän kan drabbas av konsekvenser.
Man bör komma ihåg att en dåligt utförd knäböj, förutom att vara skadlig, inte kommer att aktivera dina muskler på en tillräcklig intensitet, det vill säga det kommer att bli en övning utan resultat. Det kommer att öka risken för skada och dessutom kommer dina leder drabbas av extrem spänning.

Så att detta inte händer, ger vi dig de knep du behöver veta för att göra knäböj ordentligt och övningen är effektiv. Vi har redan presenterat några av tipsen för att få en tonad röv och nu är det din tur. En väl utförd squat kommer att ge dig många fördelar, från arbetet i muskelgrupper för att hålla ryggen frisk till förbättrade leder och fettförbränning. Men kom ihåg att om du inte har tillräckligt med kunskap, måste du utföra övningarna under överinseende av en professionell. Inte bara fokusera på knäböj, gör en motion styrelse där du stärka dina armar och hela kroppen så att resultaten är optimala. Om brist på tid är ditt stora dilemma, oroa dig inte eftersom du kommer att kunna utöva hemma. Det finns inga fler ursäkter för att komma till affärer. Så gå för det. Du kommer att se resultaten!