Gör du knäböj korrekt? Upptäck knepen för att få den perfekta röven




Fördelar med knäböj

När knäböj, skinkan muskler, quadriceps, tvillingar, nedre delen av ryggen, abs, och armar är arbetade. Dess rörelse hjälper till att bränna fett, stärka ben och leder, skapa muskler och få styrka, uthållighet, balans och elasticitet. Knäböj är också bra för hjärtat, eftersom upp och ner i kroppen ökar pumpning av blod mot det nedre tåget.

Hur gör man knäböj korrekt?

Startat

Börja med lite konditionsträning. Om du vill börja med en squat övning, bör du komma ihåg att uppvärmningen är viktigt för starten av fysisk träning, eftersom det kommer att aktivera din kropp och undvika skador.

För att börja med knäböj, vi ska fokusera på positionen. Sätt dig i en bekväm position: vissa människor kan sätta tårna ut, men det är också ok att sätta dem parallellt. Om du inte är säker på vad som är bäst för dig, placera fötterna till bredden på axlarna, rubrik dem 15 grader utanför. Håll hela fotsulan vilande på marken, bör fötterna vara i linje i höfthöjd och ned genom att böja knäna 90 grader. Detta kommer att orsaka dina leder att inte lida och arbeta muskelgrupperna i benen. Tvinga bukdelen, som om nån skulle slå dig. Se framåt, med huvudet högt.