Gør du squats korrekt? Opdag tricks for at få den perfekte
Med ankomsten af september sætter vi os til toppen med gymnastiksalen. Det lyder bekendt, ikke? På tilbagevenden af sommeren foreslår vi at komme i form og miste de ekstra kilo end lykke sommeren giver os. Det er rigtigt, at vi nogle gange begynder at udføre en række øvelser uden at kende de fordele eller skader, der kan forårsage os. Eller vi ved ikke engang, om den øvelse, vi gør, er rigtig.
Cómo-hacer-sentadillas
Squats er, at motion, som vi alle indarbejde i vores øvelse bord for at få en perfekt. Men vi tager ikke hensyn til, at en dårligt lavet squat kan være til skade for dit helbred: din ryg og knæ kan lide konsekvenser.
Det skal erindres, at en dårligt udført squat, ud over at være skadelige, vil ikke aktivere dine muskler på en passende intensitet, det vil sige, det vil være en øvelse uden resultater. Det vil øge risikoen for skade og desuden vil dine led lide ekstrem spænding.

For at dette ikke sker, bringer vi dig de tricks, du behøver at vide for at gøre squats ordentligt og øvelsen er effektiv. Vi har allerede afsløret nogle af de tips til at få en tonet, og nu er det din tur. En velde præsteret squat vil bringe dig mange fordele, fra arbejdet i muskelgrupper til at holde din ryg sund til forbedrede led og fedttab. Men husk, at hvis du ikke har nok viden, skal du udføre øvelserne under tilsyn af en professionel. Må ikke bare fokusere på squats, lave en øvelse bord, hvor du styrke dine arme og hele din krop, så resultaterne er optimale. Hvis mangel på tid er dit store dilemma, så fortvivl ikke, fordi du vil være i stand til at udøve derhjemme. Der er ikke flere undskyldninger for at komme i gang. Så gør det. Du vil se resultaterne!