Gør du squats korrekt? Opdag tricks for at få den perfekte
Fordele ved squats

Når squats, balde muskler, quadriceps, tvillinger, nederste del af ryggen, abs, og arme arbejdes. Dens bevægelse hjælper med at forbrænde fedt, styrke knogler og led, skabe muskler og få styrke, udholdenhed, balance og elasticitet. Squats er også godt for hjertet, som op og ned af kroppen øger pumpning af blod mod det nederste tog.

Hvordan man gør squats korrekt?

Startet

Chica calentando en la plataforma de madera en la orilla del río | Foto  Premium

Start med en lille cardio. Hvis du ønsker at starte med en squat øvelse, skal du huske, at opvarmning er vigtigt for starten af motion, da det vil aktivere din krop og undgå skade.

Til at begynde med squats, vil vi fokusere på den holdning. Sæt dig selv i en behagelig position: nogle mennesker kan sætte tæerne ud, men det er også ok at sætte dem parallelt. Hvis du ikke er sikker på, hvad der er bedst for dig, skal du placere dine fødder til bredden af dine skuldre, overskriften dem 15 grader udenfor. Hold hele sålen af din fod hviler på jorden, bør dine fødder justeres i hoftehøjde og ned ved at bøje dine knæ 90 grader. Dette vil få dine led til ikke at lide og arbejde muskelgrupper af benene. Tving mavedelen, som om nogen ville slå dig. Glæd dig, med hovedet holdt højt.