Robíte drepy správne? Objavte triky, ako získať dokonalý zadok




Výhody drepy

Keď drepy, zadok svaly, quadriceps, dvojčatá, dolnej časti chrbta, abs, a paže súpracované. Jeho pohyb pomáha spaľovať tuk, posilňovať kosti a kĺby, vytvárať svalovú hmotu a naberať silu, vytrvalosť, rovnováhu a pružnosť. Drepy sú tiež dobré pre srdce, ako hore a dole v tele zvyšuje čerpanie krvi smerom k dolnej vlaku.

Ako to urobiť drepy správne?

Začal

Chica calentando en la plataforma de madera en la orilla del río | Foto  Premium

Začnite s trochou kardio. Ak chcete začať s squat cvičenie, mali by ste si uvedomiť, že zahrievanie je dôležité pre začatie fyzického cvičenia, ako to bude aktivovať vaše telo a vyhnúť sa zraneniu.

Ak chcete začať s drepy, budeme sa sústrediť na pozíciu. Dajte si v pohodlnej polohe: niektorí ľudia môžu dať svoje toes von, ale je to tiež v poriadku, aby im paralelne. Ak si nie ste istí, čo je pre vás najlepšie, položte nohy na šírku ramien a namierte ich o 15 stupňov von. Udržujte celú podrážku nohy spočíva na zemi, vaše nohy by mali byť zarovnané vo výške bedra a zostúpiť ohýbaním kolená o 90 stupňov. To spôsobí, že vaše kĺby nebudú trpieť a pracovať svalové skupiny nôh. Vynútiť brušnú časť, ako by ťa niekto chcel udrieť. Tešíme sa, s hlavou držal vysoko.