Teetkö kyykky oikein? Löydä temppuja saada täydellinen perse
Syyskuun saapuessa laitamme itsemme huipulle kuntosalin kanssa. Kuulostaa tutulta, eikö? Kesän paluun jälkeen ehdotamme, että saamme hyvän istuvuuden ja menetämme ylimääräiset kilot kuin kesän onni antaa meille. On totta, että joskus alamme suorittaa useita harjoituksia tietämättä etuja tai haittoja, jotka voivat aiheuttaa meille. Tai emme edes tiedä, onko harjoitus, jota teemme, oikein.

Cómo-hacer-sentadillas
Kyykky on, että liikunta, että me kaikki sisällyttää meidän käyttää aluksella saada täydellinen perse. Mutta emme ota huomioon, että huonosti tehty kyykky voi olla haitallista terveydelle: selkä ja polvet voivat kärsiä seurauksia.
On muistettava, että huonosti suoritettu kyykky, sen lisäksi, että on haitallista, ei aktivoi lihaksia riittävän intensiivisesti, eli se on käyttää ilman tuloksia. Se lisää loukkaantumismahdollisuuksia ja lisäksi nivelet kärsivät äärimmäisistä jännitteistä.

Niin, että tämä ei tapahdu, tuomme sinulle temppuja sinun täytyy tietää tehdä kyykky kunnolla ja liikunta on tehokas. Olemme jo paljastaneet joitakin vinkkejä saada kiistetty perse ja nyt on sinun vuorosi. Hyvin suoritettu kyykky tuo sinulle lukuisia etuja, työstä lihasryhmien pitää selkäsi terve parantaa nivelet ja rasvaa tappio. Mutta muista, että jos sinulla ei ole tarpeeksi tietoa, sinun täytyy suorittaa harjoituksia valvonnassa ammattilainen. Älä vain keskittyä kyykky, tee harjoitus aluksella, jossa voit vahvistaa kädet ja koko kehon niin, että tulokset ovat optimaalisia. Jos ajan puute on suuri ongelma, älä huoli, koska voit käyttää kotona. Ei ole enää tekosyitä päästä asiaan. Anna mennä. Näet tulokset!