Teetkö kyykky oikein? Löydä temppuja saada täydellinen perse
EDUT KYYKKY

Kun kyykky, pakaralihaksia, quadriceps, kaksoset, alaselän, abs, ja käsivarret toimivat. Sen liike auttaa polttaa rasvaa, vahvistaa luita ja niveliä, luoda lihas ja saada voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja kimmoisuutta. Kyykky ovat myös hyviä sydämen, koska ylös ja alas kehon lisää pumppaus veren kohti alemman junan.

MITEN KYYKKY OIKEIN?

Alkoi

Aloita pienellä sydän. Jos haluat aloittaa kyykky käyttää, sinun pitäisi muistaa, että lämpeneminen on tärkeää aloittaa liikuntaa, koska se aktivoi kehon ja välttää vammoja.

Aluksi kyykky, keskitymme kantaan. Laita itsesi mukavaan asentoon: jotkut ihmiset voivat laittaa varpaat pois, mutta se on myös ok laittaa ne rinnakkain. Jos et ole varma, mikä on parasta sinulle, aseta jalat leveys hartiat, otsikko ne 15 astetta ulkopuolella. Pidä koko pohja jalka lepää maassa, jalat olisi kohdistettava lonkan korkeus ja laskeutua taivuttamalla polvet 90 astetta. Tämä aiheuttaa nivelet eivät kärsi ja työtä lihasryhmiä jalat. Pakota vatsan osa, aivan kuin joku olisi lyönyt sinua. Katso eteenpäin, pää korkealla.