Zelfgemaakte maskers voor een stralende en rustgevende huid
 

Mascarilla casera de té verde contra acné y espinillas | Ser Chickas | Mascarilla de te verde, Máscara facial hecha en casa, Remedios para el acne

Het zou het geheim van Geisha’s zijn om een onberispelijke en glimmende huid te hebben. U heeft nodig: 1 eetlepel matcha groene thee, 1 theelepel honing, een halve eetlepel gekookt water en 5 druppels sandelhout etherische olie. Meng de ingrediënten in een kom, voeg het water langzaam toe tot het dik genoeg is om het aan te brengen. Breng het resulterende mengsel aan op het gezicht (vermijd het gebied rond de ogen) en de hals gedurende 20 minuten. Spoel, toon en hydrateer.

Mascarillas de zanahoria para eliminar las arrugas ¡en 15 días!

U heeft 1 eetlepel thee, drie middelgrote wortelen, twee eetlepels honing en een plakje verse ananas nodig. Maak een infuus met kamille en laat het afkoelen. Kook de drie wortelen en pureer ze. Verwarm de honing een beetje en meng het met de wortelpuree en de infusie. Voeg het schijfje ananas toe en haal het door de mixer. Verdeel het mengsel over het gezicht en laat het 15 tot 20 minuten inwerken. Verwijder met warm water en eindig met koud water. Dit masker is ideaal voor het verwijderen van mee-eters.