Zelfgemaakte maskers voor een stralende en rustgevende huid
MASCARILLA DE TOMATE Y MIEL PARA PIEL GRASA, ESPINILLAS Y ACNÉ! TIP Corta el tomate por la mitad y … | Mascarilla de tomate, Piel grasa, Maquillaje para piel grasa

Snijd de tomaat doormidden en verwijder het vruchtvlees. Als je het vruchtvlees in een kom laat snijden, plet het dan zo dat het als een pasta is en voeg een theelepel honing toe. Laat 5 tot 10 minuten werken en verwijder met koud water. Dit masker is ideaal om de vette huid met puistjes en acne te bestrijden.

Anti-stress masker

Cómo hacer una mascarilla de papa y cuáles son sus beneficios — Mejor con Salud

Dit masker zorgt ervoor dat de vermoeide huid er goed uitziet en rimpels worden uitgewist.

  1. Kook een middelgrote aardappel en pureer hem. Rasp dan nog een rauwe aardappel en meng deze met de puree.
  2. Verdeel dit mengsel over het gezicht, de hals en het decolleté en laat het 20 minuten inwerken. Spoel met warm water.

Ik weet zeker dat je al een van je favoriete zelfgemaakte maskers hebt en kan niet wachten om het op je huid te proberen. Voordat u het op uw gezicht aanbrengt, raden wij u echter aan om een kleine test te doen op een klein, onopvallend gebied, zoals de binnenkant van uw arm, om te controleren of er geen ongewenste reacties optreden.

Vergeet niet, zoals bij alle maskers, om ze aan te brengen op een schone huid, zonder een enkele druppel make-up. Bovendien, als u het effect van het masker wilt versterken, scrubt u de huid van het gezicht zachtjes voordat u het masker aanbrengt.
Je zult schitteren in je eigen licht!