De 30 dyreste hunderacer i verden

Der er en grund til, at vi kalder dem mandens bedste venner. Vi kan lære mange ting af en hunds adfærd, hans personlighed, hans udholdenhed og, endnu vigtigere, viljen til at give sine familiemedlemmer ubetinget kærlighed, loyalitet og kammeratskab indtil deres sidste åndedrag. Du kommer fra en lang dags arbejde. Du er frustreret og stresset, sandsynligvis skuffet over den måde, dagen gik. Din hund vil ikke dømme dig, uanset situationen, vil han være der for dig, vinker halen med stor entusiasme og klar til at fylde dig med varme og glade tanker.

Men hvis du er en newbie i at hæve en hund eller overvejer at blive en hund ejer, der er visse ting, du behøver at vide. Forudsat at du har lavet en moden, velgennemtænkt valg ved at gå til sådan et stort skridt, har du sandsynligvis ikke taget hensyn til nogle mere tekniske aspekter af det, såsom grooming, sundhedspleje, osv. Også, du vil opdage, at der er masser af hunderacer at vælge imellem og finde den, der passer dig bedst, men nogle er dyrere end andre. Ikke kun med hensyn til købsprisen, men også udgifter til din pleje.

I denne liste, vil du finde de dyreste hunderacer i verden i form af pris, grooming omkostninger og sundhedsudgifter i gennemsnit. Og husk, selv om vi taler om et levende væsen, en person, der vil dele dit hus og være til stede det meste af dagen, udgifter er noget at tænke over. Kærlighed er naturligvis den højeste prioritet og ikke engang sammenligne med penge, men hvis du ønsker at give en god livskvalitet til din hund og være glad og sund hele tiden, bør du ikke springe det, så du skal vide, om du har råd til at gøre det. Lad os finde ud af det!