Rakkaat ystävät tai 30 koirarodua, joiden pennuista joudut maksamaan “pyöreän” summan
Siihen on syynsä, miksi kutsumme heitä miehen parhaiksi ystäviksi. Voimme oppia monia asioita koiran käyttäytymisestä, hänen persoonallisuudestaan, kestävyydestään ja mikä tärkeintä, tahdista tarjota perheenjäsenilleen ehdotonta rakkautta, uskollisuutta ja toveruutta viimeiseen hengenvetoonsa asti. Tulet pitkän päivän töistä. Olet turhautunut ja stressaantunut. Koirasi ei tuomitse sinua, tilanteesta riippumatta, hän on sinua vastaan, heiluttaen häntäänsä suurella innolla ja valmiina täyttämään sinut lämmöllä ja onnellisilla ajatuksilla.

Jos kuitenkin olet aloittelija koiran kasvattaja tai harkitset koiran omistajaksi ryhtymista, on tiettyjä asioita, jotka sinun on tiedettävä. Olettaen, että olet tehnyt kypsän, hyvin harkittu valinnan menemällä niin suureen vaiheeseen, et todennäköisesti ole ottanut huomioon joitain sen teknisiä näkökohtia, kuten hoito, terveydenhuolto jne. Lisäksi löydät, että valittavana on paljon koirarotuja ja löydät sinulle parhaiten sopivan, mutta jotkut ovat kalliimpia kuin toiset. Ei vain kauppahinnan, vaan myös hoitosi kulujen osalta.
Tästä luettelosta löydät maailman kalleimmat koirarodut keskimäärin hinnan, hoitokustannusten ja terveyskustannusten suhteen. Ja muista, vaikka puhumme elävästä olennosta, – joka jakaa talosi ja on läsnä suurimman osan päivästä, – kulut ovat jotain ajateltavaa. Rakkaus on tietenkin tärkein prioriteetti, eikä sitä edes verrata rahaan, mutta jos haluat tarjota koirallesi hyvän elämänlaadun ja olla onnellinen ja terve koko ajan, sinun ei pitäisi ohittaa sitä, joten sinun pitäisi tietää, onko sinulla varaa tehdä se. Otetaan selvää!