De 30 dyreste hunderaser i verden
Det er en grunn til at vi kaller dem mannens beste venner. Vi kan lære mange ting av en hunds oppførsel, hans personlighet, hans utholdenhet og, enda viktigere, viljen til å gi sine familiemedlemmer ubetinget kjærlighet, lojalitet og kameratskap til deres siste åndedrag. Du kommer fra en lang dags arbeid. Du er frustrert og stresset, sannsynligvis skuffet over måten dagen gikk. Hunden din vil ikke dømme deg, uansett situasjon, vil han være der for deg, vinke halen med stor entusiasme og klar til å fylle deg med varme og glade tanker.

Men hvis du er en nybegynner i å oppdra en hund eller vurderer å bli en hundeeier, er det visse ting du trenger å vite. Forutsatt at du har gjort et modent, gjennomtenkt valg ved å gå til et så stort skritt, har du sannsynligvis ikke tatt hensyn til noen mer tekniske aspekter ved det, for eksempel grooming, helsetjenester, etc. Du vil også finne at det er nok av hunderaser å velge mellom og finne den som passer deg best, men noen er dyrere enn andre. Ikke bare når det gjelder kjøpesummen, men også utgiftene til din omsorg.
I denne listen finner du de dyreste hunderasene i verden når det gjelder pris, pleiekostnader og helsekostnader i gjennomsnitt. Og husk, selv om vi snakker om en levende skapning, noen som vil dele huset ditt og være til stede mesteparten av dagen, er utgifter noe å tenke på. Kjærlighet er selvfølgelig topp prioritet og ikke engang sammenligne med penger, men hvis du ønsker å gi en god livskvalitet til hunden din og være glad og sunn hele tiden, bør du ikke hoppe over det, så du bør vite om du har råd til å gjøre det. La oss finne det ut!