7 Overraskende anvendelser for mundskyl, har intet affald

Du har hørt dette råd en million gange: tandtråd og mundskyl efter børstning dine tænder. Men vær ærlig, vidste du, at du kan bruge mundskyl på mange andre måder til at hjælpe dig med at løse opgaver derhjemme? Lyder det fjollet? Jamen, det er det ikke!

Vi ved, at mundskyl har antiseptiske og svampedræbende egenskaber, der kan hjælpe dig med at få en behagelig, frisk ånde. Og sammen med tandpasta og tandtråd bør være en vigtig del af din tandhygiejne rutine.

Men der er også mere end et par fantastiske måder at bruge mundskyl derhjemme. Opdag, hvordan du:
 

1. Brug mundskyl til at slippe af med huset lugte

 

Der er mange gange, hvor vi ville ønske, at vi kunne få stanken til at forsvinde, som om den aldrig havde eksisteret i første omgang. For eksempel forestille sig, hvor stor det ville være, hvis du kunne gøre lugten af dine hænder forsvinder efter at skære løg eller hvidløg. Alt du skal gøre er at vaske dine hænder med lidt mundskyl og lugten forsvinder. Så nemt som vi lovede, ikke?

Hvis dit køkken lugter dårligt efter stegning fisk, og du plager dig selv uden at vide, hvad de skal gøre for at slippe af med lugten, kan mundskyl spare dig, igen! Fortyndes lidt i varmt vand og hæld blandingen i en plastbeholder. Bare spray det rundt i køkkenet, og du vil bemærke, hvordan fishy lugt forsvinder så hurtigt som muligt. Selv hvis den dårlige lugt kommer fra skraldespanden, kan du bruge mundskyl til at slippe af med det. I dette tilfælde skal du hælde nogle i et par papir servietter og derefter sætte dem i papirkurven. Du vil blive glad for at se, at der ikke er nogen lugt overhovedet kommer ud af skraldespanden efter dette.