7 Překvapivé použití ústní vody, nemají žádný odpad




Slyšeli jste tuto radu milionkrát: nit a ústní voda po čištění zubů. Ale buďte upřímní, věděli jste, že můžete používat ústní vodu v mnoha jiných ohledech, které vám pomohou řešit úkoly doma? Zní to hloupě? Ale není!

Víme, že ústní voda má antiseptické a antifungální vlastnosti, které vám mohou pomoci mít příjemný, svěží dech. A spolu s zubní pastou a dentální nitě by měla být důležitou součástí vaší zubní hygieny rutiny.

Existuje však také více než několik úžasných způsobů, jak používat ústní vodu doma. Zjistěte, jak:




 

1. Použijte ústní vodu, abyste se zbavili domovních pachů

 

Existuje mnoho příležitostí, kdy si přejeme, abychom mohli nechat ten smrad zmizet, jako by vůbec nikdy neexistoval. Představte si například, jak skvělé by bylo, kdybyste mohli po krájení cibule nebo česneku zmizet vůni vašich rukou. Jediné, co musíte udělat, je umýt si ruce trochou ústní vody a vůně zmizí. Tak snadné, jak jsme slíbili, že?

Pokud vaše kuchyně smrdí špatně po smažení ryb a vy jste trápí sami, aniž by věděl, co dělat, jak se zbavit zápachu, ústní voda může zachránit, znovu! Zřeďte trochu v teplé vodě a nalijte směs do plastové nádoby. Stačí to nastříkat kolem kuchyně a všimnete si, jak rybí vůně zmizí co nejdříve. Dokonce i když špatný zápach pochází z koše, můžete použít ústní vodu, abyste se ho zbavili. V tomto případě nalijte některé do několika papírových ubrousků a pak je vložte do koše. Budete rádi, že po tomhle z odpadkového koše vůbec netevře žádný zápach.