7 Overraskende bruksområder for munnvann, har ikke avfall
Du har hørt dette rådet en million ganger: tanntråd og munnvann etter å ha pusset tennene. Men vær ærlig, visste du at du kan bruke munnvann på mange andre måter for å hjelpe deg med å løse oppgaver hjemme? Høres dumt ut? Vel, det er det ikke!

Vi vet at munnvann har antiseptiske og antifungale egenskaper som kan hjelpe deg med å ha et hyggelig, friskt åndedrag. Og sammen med tannkrem og tanntråd bør være en viktig del av tannhygiene rutine.

Det er imidlertid også mer enn noen få fantastiske måter å bruke munnvann hjemme. Oppdag hvordan du:
 

1. Bruk munnvann for å kvitte seg med huslukt

 

Det er mange anledninger når vi skulle ønske vi kunne få stinken til å forsvinne som om den aldri hadde eksistert i utgangspunktet. Tenk deg for eksempel hvor flott det ville være hvis du kunne få lukten av hendene dine til å forsvinne etter å ha kuttet løk eller hvitløk. Alt du trenger å gjøre er å vaske hendene med litt munnvann og lukten forsvinner. Så lett som vi lovet, ikke sant?

Hvis kjøkkenet lukter dårlig etter steking fisk og du plager deg selv uten å vite hva du skal gjøre for å bli kvitt lukten, munnvann kan redde deg, igjen! Fortynn litt i varmt vann og hell blandingen i en plastbeholder. Bare spray den rundt på kjøkkenet, og du vil legge merke til hvordan den fishy lukten forsvinner så snart som mulig. Selv om den dårlige lukten kommer fra søppelkassen, kan du bruke munnvann for å kvitte seg med den. I dette tilfellet, hell noen i noen papirservietter og legg dem i søpla. Du vil gjerne se at det ikke er noen lukt i det hele tatt kommer ut av søppelkassen etter dette.