7 Verrassende toepassingen voor mondwater, niet te verspillen
Je hebt deze tip al zo vaak gehoord: flos en gebruik mondwater na het tandenpoetsen. Maar wees eerlijk, wist je dat je mondwater op veel andere manieren kunt gebruiken om klusjes in en om het huis op te lossen? Klinkt dat gek? Nou, dat is het niet!

We weten dat mondwater antiseptische en schimmelwerende eigenschappen heeft die u kunnen helpen een mooie, frisse adem te krijgen. En samen met tandpasta en flosdraad moet het een belangrijk onderdeel van uw tandhygiëne routine zijn.

Er zijn echter ook meer dan een paar verrassende manieren om mondwater thuis te gebruiken. Zoek uit hoe:
 

1. gebruik mondwater om van nare geurtjes in huis af te komen.

 

Vaak zouden we willen dat we het stinkende spul konden laten verdwijnen, alsof het nooit heeft bestaan. Stel je bijvoorbeeld eens voor hoe geweldig het zou zijn als je de geur op je handen zou kunnen laten verdwijnen na het hakken van uien of knoflook. Je hoeft alleen maar je handen te wassen met een beetje mondwater en de geur verdwijnt. Makkelijk als beloofd, toch?

Als uw keuken stinkt na het bakken van vis en u niet weet wat u moet doen om van de stank af te komen, kan mondwater u redden, alweer! Verdun wat in warm water en giet het mengsel in een plastic bakje. Spuit het gewoon rond in de keuken, en je zult merken hoe de visgeur zo snel mogelijk verdwijnt. Zelfs als de vieze geur uit de vuilnisbak komt, kunt u mondwater gebruiken om er vanaf te komen. In dit geval, giet wat op een paar papieren servetten en gooi ze dan in de prullenbak. U zult blij zijn te zien dat er hierna helemaal geen stank meer uit de vuilnisbak komt.