7 Yllättäviä käyttötarkoituksia suuvedelle, ei ole jätettä
Olet kuullut tämän neuvon miljoona kertaa: hammaslankaa ja suuvettä hampaiden harjaamisen jälkeen. Mutta ole rehellinen, tiesitkö, että voit käyttää suuvettä monilla muilla tavoilla auttaaksesi sinua ratkaisemaan tehtäviä kotona? Kuulostaako typerältä? No, se ei ole!

Tiedämme, että suupesulla on antiseptisiä ja sienilääkkeitä, jotka voivat auttaa sinua saamaan miellyttävän, tuoreen hengityksen. Hammastahnan ja hammaslangan lisäksi sen pitäisi olla tärkeä osa hammashygieniarutiiniasi.

On kuitenkin myös enemmän kuin muutama hämmästyttävä tapa käyttää suuvettä kotona. Katso, miten voit:
 

1. Käytä suuvettä päästäksesi eroon talon hajuista

 

On monia tilanteita, jolloin toivomme, että voisimme saada hajun katoamaan ikään kuin sitä ei olisi koskaan ollutkaan. Kuvittele esimerkiksi, kuinka hienoa olisi, jos voisit saada käsien hajun katoamaan sipulien tai valkosipulin leikkaamisen jälkeen. Sinun täytyy vain pestä kätesi pienellä suupesulla ja haju katoaa. Niin helppoa kuin lupasimme.

Jos keittiösi haisee pahalle kalan paistamisen jälkeen ja piinaat itseäsi tietämättä, mitä tehdä päästäksesi eroon hajusta, suuvesi voi pelastaa sinut uudelleen! Laimenna hieman lämpimässä vedessä ja kaada seos muovisäiliöön. Suihkuta se keittiön ympärille, niin huomaat, kuinka kalainen haju katoaa mahdollisimman pian. Vaikka paha haju tulee roskakorista, voit käyttää suuvettä päästäksesi eroon siitä. Tässä tapauksessa kaada joitakin muutamaan paperiliinaan ja laita ne sitten roskakoriin. Ilahdut nähdessäsi, ettei roskakorista tule hajua tämän jälkeen.