30 zahradnických tipů, které potřebujete vědět




Považujete se za člověka, který si rád ušpiní ruce na zahradě? Pokud je odpověď ne, nebojte se, tato vášeň přichází s praxí a některými technikami.

Všichni milujeme myšlenku zkrášlení zahrady sami a také si užíváme obrovské uspokojení z toho, že vidíme dokonale zdobený trávník a nádherné květinové záhony s vědomím, že jsme to udělali vlastníma rukama. Pro některé může být zahradničení docela tvrdou a sudourous aktivitou, ale máme několik tajných tipů, které tuto aktivitu učiní snadnou a zábavnou! Čtěte dál a objevte 30 úžasných zahradnických tipů, díky které bude vaše zahrada vypadat lépe s minimálním úsilím a náklady.




 

1. Rostliny v organizátorovi obuvi

Zde je několik rad, které můžete použít, pokud nemáte ani zahradu! S ním můžete mít doma mnoho rostlin!

Pokud vašemu domovu dochází místo nebo je jen o něco menší, než byste chtěli, můžete vzít zahradu dovnitř zavěšením starého organizátora bot nad vnější dveře. Poté vytvořte nějaké otvory ve spodní části každé sekce, naplňte je půdou a zasažte semena podle vašeho výběru do každé kapsy. To je zvláště dobré pro pěstování bylinkové zahrady, představte si místní pěstované byliny přímo na dosah ruky! Jen se ujistěte, že je vaše zařízení vodotěsné, takže nemusíte dělat další čištění.