30 puutarhavinkkiä, jotka sinun on tiedettävä
Pidätkö itseäsi ihmisenä, joka tykkää kökötä kätensä puutarhassa? Jos vastaus on ei, älä huoli, intohimo tulee harjoituksen ja joidenkin tekniikoiden mukana.

Me kaikki rakastamme ajatusta puutarhan kaunistamisesta itse ja nautimme myös valtavasta tyytyväisyydestä nähdessämme täydellisesti leikatun nurmikon ja hienot kukkapenkit tietäen, että teimme sen omilla käsillämme. Joillekin puutarhanhoito voi olla melko kovaa ja sudourous-toimintaa, mutta meillä on joitain salaisia vinkkejä, jotka saavat tämän toiminnan tuntumaan helpolta ja hauskalta! Lue lisää löytääksesi 30 hämmästyttävää puutarhavinkkiä, jotka saavat puutarhasi näyttämään paremmalta pienellä vaivalla ja kustannuksilla.
1. Kasvit kenkäjärjestäjässä

Tässä on muutamia neuvoja, joita voit käyttää, jos sinulla ei ole edes puutarhaa! Sen kanssa sinulla voi olla monia kasveja kotonasi!
Jos kotisi tila on loppumassa tai se on vain hieman pienempi kuin haluaisit, voit viedä puutarhan sisälle ripustamalla vanhan kenkäjärjestäjän ulko-oven yli. Tee sitten reikiä kunkin osan pohjaan, täytä ne maaperällä ja istuta valintasi siemenet jokaiseen taskuun. Tämä on erityisen hyvä yrttipuutarhan kasvattamiseen, kuvittele paikallisesti kasvatettuja yrttejä aivan kynnykselläsi! Varmista vain, että laite on vedenpitävä, jotta sinun ei tarvitse tehdä lisäpuhdistusta.