30 Hagetips du trenger å vite
Anser du deg selv som en person som liker å få hendene skitne i hagen? Hvis svaret er nei, ikke bekymre deg, kommer den lidenskapen med praksis og noen teknikker.

Vi elsker alle ideen om å forskjønne hagen selv og også nyte den enorme tilfredsstillelsen av å se en perfekt trimmet plen og utsøkte blomsterbed vel vitende om at vi gjorde det med egne hender. For noen kan hagearbeid være en ganske tøff og sudourous aktivitet, men vi har noen hemmelige tips som vil få denne aktiviteten til å føles lett og morsom! Les videre for å oppdage 30 fantastiske hagetips som vil få hagen din til å se bedre ut med minimal innsats og kostnad.
 

1. Planter i en sko arrangør

Her er noen råd du kan bruke hvis du ikke engang har en hage! Med det kan du ha mange planter i hjemmet ditt!
Hvis hjemmet ditt går tom for plass, eller er litt mindre enn du ønsker, kan du ta hagen inne ved å henge en gammel skoarrangør over ytterdøren. Deretter lage noen hull på bunnen av hver seksjon, fylle dem med jord og plante frøene du velger i hver lomme. Dette er spesielt bra for å dyrke en urtehage, tenk deg lokalt dyrkede urter rett utenfor døren din! Bare sørg for at enheten er vanntett, slik at du ikke trenger å gjøre ekstra rengjøring.