30 trädgårdstips du behöver veta
Ser du dig själv som en person som gillar att smutsa ner händerna i trädgården? Om svaret är nej, oroa dig inte, den passionen kommer med träning och vissa tekniker.

Vi älskar alla tanken på att försköna trädgården själva och njuter också av den enorma tillfredsställelsen att se en perfekt trimmad gräsmatta och utsökta blomsterbäddar som vet att vi gjorde det med egna händer. För vissa kan trädgårdsarbete vara en ganska tuff och sudourous aktivitet, men vi har några hemliga tips som gör att denna aktivitet känns enkel och rolig! Läs vidare för att upptäcka 30 fantastiska trädgårdstips som får din trädgård att se bättre ut med minimal ansträngning och kostnad.
1. Växter i en skoarrangör

Här är några råd du kan använda om du inte ens har en trädgård! Med det kan du ha många växter i ditt hem!
Om ditt hem håller på att få på utrymme, eller bara är lite mindre än du skulle vilja, kan du ta trädgården inuti genom att hänga en gammal skoarrangör över ytterdörren. Gör sedan några hål längst ner i varje sektion, fyll dem med jord och plantera fröna du väljer i varje ficka. Detta är särskilt bra för att odla en örtagård, föreställ dig lokalt odlade örter precis utanför dörren! Se bara till att din enhet är vattentät så att du inte behöver göra ytterligare rengöring.