30 tuintips die je moet weten
Beschouwt u zichzelf als iemand die graag zijn handen vuil maakt in de tuin? Als het antwoord nee is, maak je dan geen zorgen, die passie komt met oefening en wat technieken.

We houden er allemaal van om zelf de tuin te verfraaien en genieten ook van de enorme voldoening bij het zien van een perfect gesnoeid gazon en weelderige bloembedden, wetende dat we het met onze eigen handen hebben gedaan. Voor sommigen kan tuinieren een behoorlijk zware en zweterige bezigheid zijn, maar wij hebben een paar geheime tips waarmee deze activiteit gemakkelijk en leuk wordt! Lees verder om 30 geweldige tuintips te ontdekken die uw tuin er beter uit zullen laten zien met minimale inspanning en kosten.
1. Planten in een Shoe Organizer

Hier is een tip die je kunt gebruiken als je niet eens een tuin hebt! Hiermee kun je veel planten in je huis hebben!
Als uw huis te weinig ruimte heeft, of gewoon wat kleiner is dan u zou willen, kunt u de tuin naar binnen halen door een oude schoenengarderobe boven de buitendeur te hangen. Prik vervolgens een paar gaten in de bodem van elk vak, vul ze met aarde en plant de zaden van je keuze in elk vak. Dit is vooral geweldig voor het kweken van een kruidentuin – stel je lokaal gekweekte kruiden voor, vlak voor je voordeur! Zorg ervoor dat je toestel waterdicht is, zodat je het niet extra hoeft schoon te maken.