En informant mener, at det er derfor, Meghan Markle måtte forlade det virkelige liv
Prins Harry og Meghan Markle har haft et kaotisk og kontroversielt 2020, og det er noget, i betragtning af hvor turbulent året har været for alle. Lad os ikke glemme, at parret startede 2020 med at afsløre, at de ikke længere var medlemmer af royalty.


Bomben sendte chokbølger rundt om i verden, forbløffende rigtige observatører og fans ens. Men hvorfor besluttede royalty at foretage et så drastisk træk? En meddeler hævder at kende sandheden.
 

Erklæringen

Denne kilde ville ikke have været i stand til at gætte, hvad der foregik bag kulisserne fra Harry og Meghans åbningstale. Budskabet var formelt og til det punkt, idet: “Vi planlægger nu at afbalancere vores tid mellem Storbritannien og Nordamerika, fortsætter æren af vores pligt med dronningen, Commonwealth og vores sponsorer.”

Erklæringen fortsatte: “Denne geografiske balance vil give os mulighed for at opdrage vores søn med en påskønnelse af den virkelige tradition, hvor han blev født, samtidig med at give vores familie plads til at fokusere på det næste kapitel.”