Een insider gelooft dat dit de reden is dat Meghan Markle moest stoppen met het koninklijke leven

Prins Harry en Meghan Markle hebben een chaotisch en controversieel 2020 achter de rug, en dat wil wat zeggen, gezien hoe turbulent het jaar voor iedereen is geweest. Laten we niet vergeten dat het echtpaar 2020 begon met de onthulling dat ze zouden aftreden als royals.

Die bom stuurde schokgolven over de hele wereld, en verbaasde zowel koninklijke kijkers als fans. Maar waarom besloot het koninklijk huis zo’n drastische stap te zetten? Nou, een insider beweert de waarheid te weten.
 

De verklaring

Die bron had uit de eerste verklaring van Harry en Meghan niet kunnen afleiden wat er zich achter de schermen afspeelde. Het bericht was formeel en to the point, en luidde als volgt: “Wij zijn nu van plan onze tijd te verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika, waarbij wij onze plicht aan de Koningin, het Gemenebest en onze sponsors zullen blijven vervullen”.

De verklaring vervolgde: “Dit geografische evenwicht zal ons in staat stellen onze zoon op te voeden met een waardering voor de koninklijke traditie waarin hij is geboren, terwijl het ons gezin ook de ruimte biedt om zich te richten op het volgende hoofdstuk.”