Byer, der aldrig har eksisteret, men besat verden

Byer, der aldrig har eksisteret har kørt floder af blæk og blive steder for tilbedelse. Det bør derfor ikke komme som nogen overraskelse, at de får en vital betydning i litteraturen. Vi taler om nogle byer, der har hjemsøgt verden.

1. Atlantis, en af de berømte byer, der aldrig har eksisteret

Atlantis er uden tvivl det mest synlige tilfælde af tabt civilisation, der har tiltrukket sig interesse fra arkæologer. Platon har allerede talt om denne civilisation i sine dialogerTimeo og Critias, som angiveligt ville være mere avancerede. Det er muligt, at dette var en af måderne at identificere de såkaldte “Havets folk”. Under alle omstændigheder er dette en af de mest fulgte fantastiske hypoteser. Skarer af kongresser og begivenheder er blevet afholdt for at identificere den påståede placering uden at nå frem til nogen konklusioner.
 

2. Camelot

Kong Arthur er en af de ikoniske figurer i engelsk mytologi. Camelot ville være hans rige og omfatte hans slot og udhuse. Sandheden er, at elskere af fantasy litteratur er kendere af dette websted, der er nævnt for første gang i løbet af det 12. århundrede i digtet Lancelot, ridderen af chretien de Troyes vogn. Placeringen kan ikke bestemmes nøjagtigt, men det ville være i England. Du kan finde referencer til denne befolkning i forskellige digte, romaner, tegneserier og filmproduktioner.