Byer som aldri har eksistert, men besatt verden

Byer som aldri eksisterte har kjørt elver av blekk og blitt steder for tilbedelse. Det bør ikke komme som noen overraskelse, da, at de får en viktig betydning i litteraturen. Vi snakker om noen byer som har hjemsøkt verden.

1. Atlantis, en av de berømte byene som aldri eksisterte

Atlantis er uten tvil det mest synlige tilfellet av tapt sivilisasjon som har tiltrukket seg arkeologers interesse. Platon har allerede snakket om denne sivilisasjonen i sine dialogerTimeo og Critias som angivelig ville være mer avansert. Det er mulig at dette var en av måtene å identifisere de såkalte “Folkene i havet”. I alle fall er dette en av de mest fulgte fantastiske hypotesene. Folkemengder av kongresser og arrangementer har blitt holdt for å identifisere den påståtte plasseringen uten å nå noen konklusjoner.
 

2. Camelot

Kong Arthur er en av de ikoniske karakterene i engelsk mytologi. Camelot ville være hans rike og omfatte hans slott og uthus. Sannheten er at elskere av fantasy litteratur er kjennere av dette nettstedet nevnt for første gang i løpet av 1100-tallet i diktet Lancelot, ridder av vognen til Chretien de Troyes. Plasseringen kan ikke bestemmes nøyaktig, men det ville være i England. Du kan finne referanser til denne befolkningen i ulike dikt, romaner, tegneserier og filmproduksjoner.