Ali ste pravilno squats? Odkrijte trike, da bi dobili popolno rit




S prihodom septembra smo se postavili na vrh s telovadnico. Sliši se znano, kajne? Ob vrnitvi poletja predlagamo, da se prilegajo in izgubijo tiste dodatne kilograme, kot je sreča poletja nam daje. Res je, da včasih začnemo izvajati vrsto vaj, ne da bi poznali koristi ali škode, ki nas lahko povzročijo. Ali pa sploh ne vemo, če je vaja, ki jo izvajamo, prava.

Cómo-hacer-sentadillas
Squats so, da je telesna vadba, da smo vsi vključi v našo uresničevanje krovu, da bi dobili popolno rit. Vendar ne upoštevamo, da lahko slabo narejen čepenje škoduje vašemu zdravju: hrbet in kolena lahko trpijo posledice.




Treba je upoštevati, da slabo izvaja čepenje, poleg tega, da škodljivo, ne bo aktiviral vaše mišice na ustrezno intenzivnost, to je, da bo vaja brez rezultatov. To bo povečalo možnost poškodbe in poleg tega bodo vaši sklepi trpijo ekstremne napetosti.

Da se to ne zgodi, vam prinašamo trike, ki jih morate vedeti, da to squats pravilno in vaja je učinkovita. Smo že razkrili nekaj nasvetov za pridobivanje napeta rit in zdaj je na vrsti. Dobro izvedena čepenje vam bo prinesla številne koristi, od dela mišičnih skupin, da bo vaš hrbet zdrav za izboljšanje sklepov in izgubo maščobe. Vendar ne pozabite, da če imate dovolj znanja, morate izvajati vaje pod nadzorom strokovnjaka. Ne samo osredotočiti na squats, da uresničevanje krovu, v katerem boste okrepili roke in vaše celotno telo, tako da so rezultati optimalni. Če pomanjkanje časa je vaša velika dilema, ne skrbite, ker boste lahko izvaja doma. Ni več izgovorov, da bi se spravili na delo. Zato kar daj. Videli boste rezultate!