Gjør du knebøy riktig? Oppdag triksene for å få den perfekte ræva




Fordeler med knebøy

Når knebøy, rumpemuskler, quadriceps, tvillinger, nedre rygg, abs, og armene er jobbet. Bevegelsen bidrar til å brenne fett, styrke bein og ledd, skape muskler og få styrke, utholdenhet, balanse og elastisitet. Knebøy er også bra for hjertet, da opp og ned av kroppen øker pumping av blod mot det nedre toget.

Hvordan gjøre knebøy riktig?

Startet

Chica calentando en la plataforma de madera en la orilla del río | Foto  Premium
Begynn med litt cardio. Hvis du vil starte med en knebøyøvelse, bør du huske at oppvarming er viktig for starten av fysisk trening, da det vil aktivere kroppen din og unngå skade.

Til å begynne med knebøy, vil vi fokusere på stillingen. Sett deg selv i en komfortabel posisjon: noen mennesker kan sette tærne ut, men det er også ok å sette dem parallelt. Hvis du ikke er sikker på hva som er best for deg, plasser føttene til bredden på skuldrene, og head dem 15 grader utenfor. Hold hele sålen på foten hviler på bakken, føttene skal justeres i hoftehøyde og stige ned ved å bøye knærne 90 grader. Dette vil føre til at leddene ikke lider og arbeider muskelgruppene i bena. Tving bukdelen, som om noen skulle slå deg. Se fremover, med hodet holdt høyt.