Robíte drepy správne? Objavte triky, ako získať dokonalý zadok




S príchodom septembra sme sa dostali na vrchol s posilňovňou. Znie to povedome, nie? Po návrate leta navrhujeme, aby si fit a stratiť tie kilá navyše, ako šťastie v lete nám dáva. Je pravda, že niekedy začneme vykonávať sériu cvičení bez toho, aby sme poznali výhody alebo škody, ktoré nám môžu spôsobiť. Alebo ani nevieme, či cvičenie, ktoré robíme, je správne.

Cómo-hacer-sentadillas
Drepy sú, že fyzické cvičenie, ktoré sme všetci začleniť do nášho cvičenia palube získať dokonalý zadok. Ale nebereme do úvahy, že zle vyrobené squat môže byť škodlivé pre vaše zdravie: chrbát a kolená by mohli trpieť následkami.




Je potrebné mať na pamäti, že zle vykonaný drep, okrem toho, že škodlivé, nebude aktivovať svaly na primeranú intenzitu, to znamená, že to bude cvičenie bez výsledkov. To zvýši šancu na zranenie a navyše, vaše kĺby budú trpieť extrémne napätie.

Tak, že sa to nestane, prinášame vám triky, ktoré potrebujete vedieť, aby sa drepy správne a cvičenie je účinné. Už sme odhalili niektoré z tipov pre získanie tónovaný zadok a teraz je rad na vás. Dobre-hral squat vám prinesie početné výhody, z práce svalových skupín, aby chrbát zdravý k zlepšeniu kĺbov a odbúravanie tukov. Ale pamätajte si, že ak nemáte dostatok vedomostí, musíte vykonávať cvičenia pod dohľadom odborníka. Nepoužívajte len sústrediť na drepy, aby cvičenie doska, v ktorej si posilniť ruky a celé telo tak, aby výsledky sú optimálne. Ak nedostatok času je vaša veľká dilema, nebojte sa, pretože budete môcť vykonávať doma. Už nie sú žiadne výhovorky, aby sme sa dostali do práce. Tak do toho choď. Uvidíte výsledky!