De bedste hjemmelavede masker Gør dem selv!




Hvis din hud har brug for pleje efter sommervarmen, efteråret er det perfekte tidspunkt at give det til dem. Vi forklarer disse opskrifter på hjemmelavede masker til alle hudtyper, der viser, at for at opnå en blød, ensartet hud uden mangler behøver du ikke at bruge mange penge på dyre behandlinger. Ofte skønhed tricks, arbejde findes i disse opskrifter, der, generation efter generation, er blevet videregivet fra mødre til døtre.
Remedios caseros: Mascarillas caseras para cuidar la piel en invierno - Foto 1

Ja, vi taler om hjemmelavede masker, de traditionelle hjemmelavede salver baseret på naturlige ingredienser og (bedst af alt) ingen spor af kemikalier, konserveringsmidler eller farvestoffer. Men du skal vide, at selv om de er naturlige produkter, bør du være forsigtig med nogle af dem, fordi de er naturlige betyder ikke, at de er sikre.




For eksempel, citron er meget sure, hvilket er grunden til du bør altid bruge det i små mængder og blandet med en anden ingrediens, da det kan forårsage hudfølsomhed. Til gengæld er en af dens største fordele, at det fungerer som en naturlig astringerende og antibakterielle. Det er derfor, det er super indiceret til behandling af problemer i forbindelse med fedtet hud.

Og denne type hud med en tendens til acne og til at skinne lysere, end vi gerne vil, er en af de mest almindelige blandt unge kvinder. Derfor har vi, når vi tænker på dig, ledt efter de bedste hjemmelavede masker til fedtet hud, som du kan lave derhjemme med nemme og naturlige ingredienser.

Tag et kig på galleriet og vælg den, der går mest.