Najlepšie domáce masky, aby boli sami!




 

Mascarilla casera de té verde contra acné y espinillas | Ser Chickas | Mascarilla de te verde, Máscara facial hecha en casa, Remedios para el acne

Hovorí sa, že je tajomstvom Geishas predviesť kožu bez nedokonalosti a bez lesku. Budete potrebovať: 1 polievková lyžica matcha zelený čaj, 1 čajová lyžička medu, pol lyžice prevarenej vody a 5 kvapiek sandalo esenciálneho oleja. Zmiešajte ingrediencie v miske, pridajte vodu pomaly, kým nedosiahne dostatočne hustú konzistenciu použiť. Naneste výslednú zmes na tvár (vyhnúť sa oblasti očí) a krku po dobu 20 minút. Opláchnite, tón a hydratujte.

Mascarillas de zanahoria para eliminar las arrugas ¡en 15 días!

Budete potrebovať 1 polievkovú lyžicu čaju, tri stredné mrkvy, dve polievkové lyžice medu a plátok čerstvého ananásu. Urobte infúziu s harmančekom a nechajte vychladnúť. Cook všetky tri mrkvy a pyré s nimi. Trochu zohrejte med a zmiešajte ho s mrkvovým pyré a infúziou. Pridajte ananás plátok a ísť cez mixér. Zmes rozotrieme na tvár a necháme pôsobiť 15 až 20 minút. Odstráňte teplou vodou a skončiť studenou vodou. Táto maska je ideálna na odstránenie čiernych škvŕn.