Domače maske za sijočo, spočito kožo




 

Mascarilla casera de té verde contra acné y espinillas | Ser Chickas | Mascarilla de te verde, Máscara facial hecha en casa, Remedios para el acne

Pravijo, da je skrivnost Geishas pokazati kožo brez nepopolnosti in brez sijaja. Potrebovali boste: 1 žlico matcha zelenega čaja, 1 žličko medu, pol žlice vrele vode in 5 kapljic eteričnega olja sandala. Sestavine zmešamo v skledi, vodo dodajamo počasi, dokler ne doseže dovolj debele doslednosti za nanašanje. Na obraz (izogibanje očesu) in vratu nanesite 20 minut. Izperi, toni in vlaži.

Mascarillas de zanahoria para eliminar las arrugas ¡en 15 días!

Potrebovali boste 1 žlico čaja, tri srednje korenček, dve žlici medu in rezino svežega ananasa. Naredite infuzijo s kamilo in dovolite, da se ohladi. Skuhati vse tri korenček in čisti z njimi. Med malo segrejemo in ga zmešamo s korenčkovim preprogo in infuzijo. Dodajte rezino ananasa in pojdite skozi mešalnik. Zmes razpršite po obrazu in pustite delovati 15 do 20 minut. Odstranite s toplo vodo in končajte s hladno vodo. Ta maska je idealna za odstranjevanje črnih lis.