Hjemmelagde masker for strålende, uthvilt hud




Mascarilla casera de té verde contra acné y espinillas | Ser Chickas | Mascarilla de te verde, Máscara facial hecha en casa, Remedios para el acne

Det sies å være geishas hemmelighet å vise frem en hud uten ufullkommenheter og fri for glans. Du trenger: 1 ss matcha grønn te, 1 teskje honning, en halv spiseskje kokt vann og 5 dråper sandalo essensiell olje. Bland ingrediensene i en bolle, tilsett vannet sakte til det når en tykk nok konsistens til å påføre. Påfør den resulterende blandingen til ansiktet (unngå øyeområdet) og nakken i 20 minutter. Skyll, tone og fukt.

Mascarillas de zanahoria para eliminar las arrugas ¡en 15 días!

Du trenger 1 spiseskje te, tre mellomstore gulrøtter, to spiseskjeer honning og et stykke fersk ananas. Lag en infusjon med kamille og la avkjøles. Kok alle tre gulrøtter og mos med dem. Varm honningen litt og bland den med gulrotpuré og infusjon. Tilsett ananasskiven og gå gjennom blenderen. Spred blandingen over ansiktet og la den virke i 15 til 20 minutter. Fjern med varmt vann og avslutt med kaldt vann. Denne masken er ideell for å fjerne svarte flekker.