Kotitekoiset naamiot säteilevälle, levänneille ihoille




 

Kotitekoinen matcha-teenaami

Mascarilla casera de té verde contra acné y espinillas | Ser Chickas | Mascarilla de te verde, Máscara facial hecha en casa, Remedios para el acne

Sanotaan, että geishojen salaisuus on näyttää iho ilman virheitä ja vailla kiiltoa. Tarvitset: 1 rkl matcha-vihreää teetä, 1 tl hunajaa, puoli rkl keitettyä vettä ja 5 tippaa santelipuuöljyä. Sekoita ainekset kulhoon, lisää vettä hitaasti, kunnes se on riittävän paksu levitettäväksi. Levitä syntynyttä seosta kasvoille (välttäen silmäaluetta) ja kaulalle 20 minuutin ajan. Huuhtele, sävy ja kosteuta.

Porkkana sose naamio

Mascarillas de zanahoria para eliminar las arrugas ¡en 15 días!

Tarvitset 1 rkl teetä, kolme keskipitkää porkkanaa, kaksi rkl hunajaa ja siivu tuoretta ananasta. Tee infuusio kamomilla ja anna sen jäähtyä. Keitä kolme porkkanaa ja sose ne. Kuumenna hunajaa vähän ja sekoita se porkkanasoseeseen ja infuusioon. Lisää ananasviipale ja mene sekoittimen läpi. Levitä seos kasvoille ja jätä se 15-20 minuutiksi. Poista lämpimällä vedellä ja viimeistele kylmällä vedellä. Tämä naamio on ihanteellinen mustapäiden poistamiseen.