30 nejdražších plemen psů na světě




Existuje důvod, proč jim říkáme nejlepší přátelé. Můžeme se naučit mnoho věcí z chování psa, jeho osobnost, jeho výdrž a co je důležitější, bude poskytovat svým rodinným příslušníkům bezpodmínečnou lásku, věrnost a společnost až do jejich posledního dechu. Pocházíš z dlouhé práce. Jsi frustrovaný a vystresovaný, pravděpodobně zklamaný tím, jak den šel. Váš pes vás nebude soudit, bez ohledu na situaci, bude tu pro vás, mával ocasem s velkým nadšením a připraven vás naplnit teplem a šťastnými myšlenkami.

Nicméně, pokud jste nováček ve výchově psa, nebo zvažují stát se majitelem psa, existují určité věci, které potřebujete vědět. Za předpokladu, že jste udělali zralou, dobře promyšlenou volbu tím, že jdete na tak velký krok, pravděpodobně jste nevzdali v úvahu některé další technické aspekty, jako je péče, zdravotní péče atd. Také zjistíte, že existuje spousta psích plemen na výběr a najít ten, který vám nejlépe vyhovuje, ale některé jsou dražší než ostatní. Nejen z hlediska kupní ceny, ale také nákladů na vaši péči.




V tomto seznamu najdete nejdražší psí plemena na světě, pokud jde o cenu, náklady na péči a náklady na zdraví v průměru. A pamatujte, i když mluvíme o živé bytosti, o někom, kdo bude sdílet váš dům a bude přítomen většinu dne, výdaje jsou něco, o čem je třeba přemýšlet. Láska je samozřejmě nejvyšší prioritou a ani se nesrovnává s penězi, ale pokud chcete svému psovi poskytnout dobrou kvalitu života a být šťastný a zdravý po celou dobu, neměli byste ji přeskočit, takže byste měli vědět, zda si to můžete dovolit. Pojďme to zjistit!