7 Prekvapivé použitie na ústnu vodu, nemajú žiadny odpad




Túto radu ste počuli už miliónkrát: niť a ústnu vodu po čistením zubov. Ale buďte úprimní, vedeli ste, že môžete použiť ústnu vodu mnohými inými spôsobmi, ktoré vám pomôžu riešiť úlohy doma? Znie to hlúpo? No, nie je!

Vieme, že ústna voda má antiseptické a antimykotické vlastnosti, ktoré vám môžu pomôcť mať príjemný, čerstvý dych. A spolu so zubnou pastou a flossingom by mala byť dôležitou súčasťou vašej zubnej hygieny.

Existuje však aj niekoľko úžasných spôsobov, ako používať ústnu vodu doma. Zistite, ako:




 

1. Ak sa chcete zbaviť zápachu domu, použite ústnu vodu

 

Existuje veľa príležitostí, keď si želáme, aby smrad zmizol, akoby nikdy neexistoval. Predstavte si napríklad, aké skvelé by bolo, keby ste mohli po rezaní cibule alebo cesnaku zmiznúť vôňu rúk. Jediné, čo musíte urobiť, je umyť si ruky malou ústnou vodou a zápach zmizne. Tak ľahko, ako sme sľúbili, nie?

Ak vaša kuchyňa vonia zle po vyprážaní rýb a mýlite sa bez toho, aby ste vedeli, čo robiť, aby ste sa zbavili zápachu, ústna voda vás môže zachrániť, znova! Zrieďte trochu v teplej vode a nalejte zmes do plastovej nádoby. Stačí ho postriekať po kuchyni a všimnete si, ako rybí zápach zmizne čo najskôr. Aj keď zápach pochádza z odpadkového koša, môžete použiť ústnu vodu, aby ste sa jej zbavili. V tomto prípade nalejte nejaké do niekoľkých papierových obrúskov a potom ich vložte do koša. Budete radi, keď uvidíte, že po tomto nie je žiadny zápach vychádzajúci z odpadkového koša.