En informant mener dette er grunnen til at Meghan Markle måtte forlate det virkelige liv

Prins Harry og Meghan Markle har hatt et kaotisk og kontroversielt 2020, og det vil si noe, gitt hvor turbulent året har vært for alle. La oss ikke glemme at paret startet 2020 og avslørte at de ikke lenger var medlemmer av kongelige.

Bomben sendte sjokkbølger rundt om i verden, forbløffende ekte observatører og fans. Men hvorfor bestemte kongelige seg for å gjøre et så drastisk trekk? En informant hevder å vite sannheten.
 

Uttalelsen

Den kilden ville ikke ha vært i stand til å gjette hva som foregår bak kulissene fra Harry og Meghans åpningsuttalelse. Budskapet var formelt og til poenget og sa: “Vi planlegger nå å balansere vår tid mellom Storbritannia og Nord-Amerika, og fortsetter æren av vår plikt med dronningen, Samveldet og våre sponsorer.”

Uttalelsen fortsatte: “Denne geografiske balansen vil tillate oss å oppdra vår sønn med en takknemlighet for den virkelige tradisjonen der han ble født, samtidig som vi gir vår familie plass til å fokusere på neste kapittel.”