Tiedonantaja uskoo, että tämän takia Meghan Markle joutui jättämään tosielämän
Prinssi Harrylla ja Meghan Marklella on ollut kaoottinen ja kiistanalainen vuosi 2020, ja se on jotain, kun otetaan huomioon, kuinka myrskyisä vuosi on ollut kaikille. Ei unohdeta, että pariskunta aloitti vuoden 2020 paljastaen, että he eivät enää olleet kuninkaallisten jäseniä.

Pommi lähetti shokkiaaltoja ympäri maailmaa, hämmästyttäen todellisia tarkkailijoita ja faneja. Mutta miksi kuninkaalliset päättivät tehdä niin rajun siirron? Ilmiantaja väittää tietävänsä totuuden.
 

Lausunto

Tuo lähde ei olisi voinut arvata, mitä kulissien takana tapahtui Harryn ja Meghanin avauspuheenvuorosta. Viesti oli muodollinen ja asiallinen, ja siinä todettiin: “Aiomme nyt tasapainottaa aikamme Yhdistyneen kuningaskunnan ja Pohjois-Amerikan välillä jatkaen kunniaa velvollisuudestamme kuningattaren, Kansainyhteisön ja sponsoriemme kanssa.”

Lausunto jatkui: “Tämä maantieteellinen tasapaino antaa meille mahdollisuuden kasvattaa poikaamme arvostaen todellista perinnettä, jossa hän syntyi, ja antaa samalla perheellemme tilaa keskittyä seuraavaan lukuun.”