En insider tror att detta är anledningen till att Meghan Markle var tvungen att lämna det kungliga livet

Prins Harry och Meghan Markle har haft ett kaotiskt och kontroversiellt 2020, och det säger inte så lite med tanke på hur turbulent året har varit för alla. Vi får inte glömma att paret inledde 2020 med att avslöja att de skulle sluta som kungligheter.

Den bomben sände chockvågor runt om i världen och förvånade både kungliga tittare och fans. Men varför beslutade de kungliga att göra ett så drastiskt steg? En insider hävdar att han känner till sanningen.
 

Uttalandet

Den källan skulle inte ha kunnat gissa vad som pågick bakom kulisserna efter Harrys och Meghans första uttalande. Meddelandet var formellt och rakt på sak och löd: “Vi planerar nu att balansera vår tid mellan Storbritannien och Nordamerika och fortsätta att hedra vår plikt mot drottningen, samväldet och våra sponsorer.”

I uttalandet står det vidare: “Denna geografiska balans gör det möjligt för oss att uppfostra vår son med en uppskattning för den kungliga tradition som han föddes i, samtidigt som vår familj får utrymme att fokusera på nästa kapitel.”