Domácí masky pro zářivou, odpočatou pleť




Pokud vaše pleť potřebuje péči po letním vedro, podzim je ideální čas, aby jim to. Vysvětlujeme tyto recepty domácích masek pro všechny typy pleti, které ukazují, že k dosažení měkké, jednotné pokožky bez nedokonalostí nemusíte utrácet mnoho peněz za drahé ošetření. Často se kosmetické triky, které fungují, nacházejí v těch receptech, které byly generace po generaci předány z matek na dcery.
Remedios caseros: Mascarillas caseras para cuidar la piel en invierno - Foto 1

Ano, mluvíme o domácích maskách, tradičních domácích mastích založených na přírodních složkách a (nejlepší ze všech) žádné stopy chemikálií, konzervačních látek nebo barviv. Nicméně, měli byste vědět, že i když jsou přírodní produkty, měli byste být opatrní s některými z nich, protože jsou přirozené, neznamená, že jsou bezpečné.




Například citron je vysoce kyselý, což je důvod, proč byste jej měli vždy používat v malých množstvích a smícháni s jinou složkou, protože může způsobit citlivost pokožky. Na oplátku, jeden z jeho největších výhod je, že působí jako přírodní stahující a antibakteriální. To je důvod, proč je super indikováno k léčbě problémů souvisejících s mastnou pleť.

A tento typ pleti s tendencí k akné a zářit jasněji, než bychom chtěli, je jedním z nejčastějších mezi mladými ženami. Proto jsme při přemýšlení o vás hledali nejlepší domácí masky pro mastnou pleť, které si můžete vyrobit doma se snadnými a přírodními přísadami.

Podívejte se do galerie a vyberte si ten, který jde nejvíce.