De bedste hjemmelavede masker Gør dem selv!




 

Mascarilla casera de té verde contra acné y espinillas | Ser Chickas | Mascarilla de te verde, Máscara facial hecha en casa, Remedios para el acne

Det siges at være hemmeligheden bag Geishas at vise en hud uden mangler og fri for glans. Du skal bruge: 1 spsk matcha grøn te, 1 tsk honning, en halv spiseskefuld kogt vand og 5 dråber sandalo æterisk olie. Bland ingredienserne i en skål, tilsæt vandet langsomt, indtil det når en tyk nok konsistens til at anvende. Påfør den resulterende blanding på ansigtet (undgå øjenområdet) og hals i 20 minutter. Skyl, tone og fugter.

Mascarillas de zanahoria para eliminar las arrugas ¡en 15 días!

Du skal bruge 1 spiseskefuld te, tre mellemstore gulerødder, to spiseskefulde honning og et stykke frisk ananas. Lav en infusion med kamille og lad det køle af. Kog alle tre gulerødder og puré med dem. Varm honningen lidt og bland den med gulerodpuré og infusion. Tilsæt ananas skive og gå gennem blenderen. Spred blandingen over ansigtet og lad det handle i 15 til 20 minutter. Fjern med varmt vand og afslut med koldt vand. Denne maske er ideel til at fjerne sorte pletter.