De bedste hjemmelavede masker Gør dem selv!




MASCARILLA DE TOMATE Y MIEL PARA PIEL GRASA, ESPINILLAS Y ACNÉ! TIP Corta el tomate por la mitad y … | Mascarilla de tomate, Piel grasa, Maquillaje para piel grasa

Skær tomat i halve og fjern papirmasse. Når du har papirmasse skåret i en skål, knuse det, så det ligner en pasta og tilføjer en teskefuld honning. Lad den være tændt i 5 til 10 minutter og fjern med koldt vand. Denne maske er ideel til bekæmpelse af fedtet hud med bumser og acne.

Anti-stress maske

Cómo hacer una mascarilla de papa y cuáles son sus beneficios — Mejor con Salud

Denne maske genskaber et godt udseende til træt teint og sletter rynker.

  1. Kog en medium kartoffel og puré det. Riv derefter en anden rå kartoffel og bland den med puré.
  2. Spred denne blanding over ansigt, hals og décoline og lad det handle i 20 minutter. Skyl med varmt vand.

Jeg er sikker på du allerede har nogle af de hjemmelavede masker valgt som en favorit, og du ser frem til at prøve det på din teint. Men før du anvender det til ansigtet anbefaler vi, at du gør en lille test på et lille og synligt område, for eksempel på den indvendige side af armen for at kontrollere, at ingen uønsket reaktion opstår.

Ligesom alle masker, skal du huske at anvende dem til ren hud, uden en eneste dråbe makeup. Også, hvis du ønsker at øge effekten af masken, forsigtigt eksfoliere huden i ansigtet, før du anvender det Du vil skinne med dit eget lys!