Najlepšie domáce masky, aby boli sami!




Ak vaša pleť potrebuje starostlivosť po letných horúčavách, jeseň je ideálny čas, aby im ju. Vysvetľujeme tieto recepty domácich masiek pre všetky typy pleti, ktoré ukazujú, že na dosiahnutie mäkkej, jednotnej kože bez nedokonalostí nemusíte míňať veľa peňazí na drahé ošetrenie. Často sa v tých receptoch nachádzajú kozmetické triky, ktoré po generácii prešli z matiek na dcéry.

Remedios caseros: Mascarillas caseras para cuidar la piel en invierno - Foto 1

Áno, hovoríme o domácich maskách, tých tradičných domácich mastiach založených na prírodných zložkách a (najlepšie zo všetkých) bez stopy chemikálií, konzervačných látok alebo farbív. Avšak, mali by ste vedieť, že aj keď sú prírodné produkty, mali by ste byť opatrní s niektorými z nich, pretože sú prírodné, neznamená, že sú bezpečné.




Napríklad citrón je vysoko kyslý, čo je dôvod, prečo by ste mali vždy používať v malých množstvách a zmiešané s inou zložkou, pretože to môže spôsobiť citlivosť kože. Na oplátku, jeden z jeho najväčších výhod je, že pôsobí ako prírodné zvieravý a antibakteriálne. To je dôvod, prečo je super indikovaný na liečbu problémov súvisiacich s mastnú pleť.

A tento typ kože s tendenciou k akné a žiariť jasnejšie, než by sme chceli, je jedným z najčastejších medzi mladými ženami. Preto sme hľadali najlepšie domáce masky pre mastnú pleť, ktoré si môžete doma vyrobiť s jednoduchými a prírodnými ingredienciami.

Pozrite si galériu a vyberte si tú, ktorá ide najviac.