Domače maske za sijočo, spočito kožo




Če vaša koža potrebuje nego po poletni vročini, je jesen pravi čas, da jim jo poda. Pojasnjujemo te recepte domače maske za vse tipe kože, ki kažejo, da za dosego mehke, enotne kože brez nepopolnosti ni treba porabiti veliko denarja za drage tretmaje. Pogosto se lepotni triki, ki delujejo, najdejo v tistih receptih, ki so se iz generacije v generacijo prenašali iz mater na hčerke.
Remedios caseros: Mascarillas caseras para cuidar la piel en invierno - Foto 1

Ja, govorimo o domači maski, o tistih tradicionalnih domačih mazilih, ki temeljijo na naravnih sestavinah in (najboljše od vsega) brez sledi kemikalij, konzervansov alibarv. Vendar pa morate vedeti, da tudi če so naravni izdelki, morate biti previdni z nekaj od njih, ker so naravni, ne pomeni, da so varni.




Limona je na primer zelo kisla, zato jo morate vedno uporabljati v majhnih količinah in zmešati z drugo sestavino, saj lahko povzroči občutljivost kože. V zameno je ena od njenih največje koristi, da deluje kot naravni astringent in antibakterijski. Zato je super indicirano za zdravljenje težav, povezanih z mastno kožo.

In ta vrsta kože s nagnjenjem k aknam in sije svetlejša, kot bi si želela, je ena najpogostejših med mladimi ženskami. Zato smo v mislih na vas iskali najboljše domače maske za mastno kožo, ki jih lahko naredite doma z enostavnimi in naravnimi sestavinami.

Oglejte si galerijo in izberite tisto, ki gre največ.