Hjemmelagde masker for strålende, uthvilt hud




Hvis huden din trenger omsorg etter sommervarmen, er høsten det perfekte tidspunktet å gi den til dem. Vi forklarer disse oppskriftene på hjemmelagde masker for alle hudtyper som viser at for å oppnå en myk, jevn hud uten feil trenger du ikke å bruke mye penger på dyre behandlinger. Ofte finnes skjønnhetstriksene som fungerer i de oppskriftene som, generasjon etter generasjon, har blitt overført fra mødre til døtre.

Remedios caseros: Mascarillas caseras para cuidar la piel en invierno - Foto 1

Ja, vi snakker om hjemmelagde masker, de tradisjonelle hjemmelagde salver basert på naturlige ingredienser og (best av alt) ingen spor av kjemikalier, konserveringsmidler eller fargestoffer. Du bør imidlertid vite at selv om de er naturlige produkter, bør du være forsiktig med noen av dem fordi de er naturlige, betyr ikke at de er trygge.




For eksempel er sitron svært sur, og derfor bør du alltid bruke den i små mengder og blandes med en annen ingrediens, da det kan forårsake hudfølsomhet. Til gjengjeld er en av de største fordelene at den fungerer som en naturlig snerpende og antibakteriell. Dette er grunnen til at det er super indikert for å behandle problemer knyttet til fet hud.

Og denne typen hud med en tendens til å akne og å skinne lysere enn vi ønsker, er en av de vanligste blant unge kvinner. Det er derfor, tenker på deg, vi har sett etter de beste hjemmelagde masker for fet hud som du kan lage hjemme med enkle og naturlige ingredienser.

Ta en titt på galleriet og velg den som går mest.